Campionatul de handbal feminin PRINDE ARIPI, Catena Racing Team, editia a VI-a – SIBIU

Timp estimat de citire0 minute, 31 secunde

Cea de-a VI-a editie a Campionatului de handbal feminin “PRINDE ARIPI”, Catena Racing Team, s-a desfasurat la Sibiu, in weekend-ul 11-13 mai. Cele 13 echipe care s-au luptat pe terenul de handbal pentru titlul de campioana au fost:  Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Ploiesti, Galati, Constanta, Tulcea, Craiova, Timisoara, Brasov, Iasi, Satu Mare si Zona Sud.

In urma meciurilor disputate, clasamentul editiei a VI-a a Campionatul National de Handbal Feminin „PRINDE ARIPI” Catena Racing Team Sibiu 2018, a fost:

Locul I: PITESTI
Locul II: CONSTANTA
Locul III: BUCURESTI

Golgheter – Iulia Niculae (Bucuresti)
Cel mai bun portar: Monica Craciun (Pitesti)
Locul I (Liga II): SATU MARE

Felicitari tuturor participantelor!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate