„Batranetea este optionala. Ai grija de tineretea pielii tale!”

Timp estimat de citire1 minut, 7 secunde

Pielea tanara si frumoasa ramane una din marile dorinte ale oricarei femei. Insa pe masura ce inaintam in varsta, devine un vis tot mai greu de realizat. Cum elixirul tineretii fara batranete nu a fost inca descoperit, procesul de imbatranire nu iarta pe nimeni.

Sunt multi factori care influenteaza imbatranirea pielii. Pentru unele cauze nu putem face nimic, pe altele le putem influenta. Ce putem influenta este imbatranirea provocata de mediul in care traim si de stilul nostru de viata.
Termenul medical este de “imbatranire extrinseca” si acesti factori pot cauza imbatranire prematura. Mai mult de jumatate din noi aratam mai in varsta decat varsta pe care o avem deoarece avem un stil de viata care imbatraneste sau nu suntem activi in a urma niste actiuni care incetinesc imbatranirea.

Vestea buna este ca niciodata nu este prea tarziu. Pentru mai multe argumente privind sanatatea pielii noastre, va invitam miercuri, 14 martie, ora 18:30  la „Batranetea este optionala. Ai grija de tineretea pielii tale., sustinut d-na Doctor Anca Pavelescu –  medic specialist dermatolog.

CE VOM INVATA LA ACEST CURS?

  • Ce cauzeaza imbatranirea pielii?
  • Ce factori influenteaza imbatranirea pielii?
  • Mituri despre imbatranire
  • Secretele unui tegument tanar si sanatos
  • Cum sa ne ingrijim corect pielea

Locatie eveniment:

Elite Art Gallery, Piata Natiunile Unite 3-5, bloc B2, parter,Bucuresti

Participarea la eveniment este gratuita. Inscrierile se fac la adresa contact@med-experts.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate