Antrenament rapid pentru abdomen

Timp estimat de citire0 minute, 39 secunde

Tonifierea abdomenului se poate realiza prin intermediul exercitiilor specifice. Atentie insa! Fara o dieta corespunzatoare, cu putine calorii, care sa duca la pierderea stratului adipos de la nivelul intregului corp, nu vei avea acel mult dorit six pack. Chiar daca faci exercitii si abdomenul se va tonifia, acesta va fi ascuns sub un strat de grasime.

In orice caz, tonifierea abdomenului are si alte benefciii, dincolo de cele estetice. Impreuna cu musculatura spatelui inferior, muschii abdominali participa la sustinerea coloanei vertebrale, prevenindu-se durerile de spate si imbunatatind postura. Iti prezentam un scurt program pentru abdomen alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness.

Exercitiile deriva din cele izometrice si le vei simti efectul deosebit de repede. Executa antrenamentul alaturi de Florin sau inspira-te pentru a-ti crea propriul program. 3,2,1 Start!

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. Petre spune:

    Bravo, super

Politica de confidentialitate