Antrenament pentru fesieri și abductori cu banda elastică

Timp estimat de citire0 minute, 50 secunde

Benzile elastice sunt accesorii de fitness pe cât de simple, pe atât de eficiente. Cu ajutorul lor se pot lucra majoritatea grupelor musculare. Efecte deosebite se pot obține în cazul musculaturii membrelor inferioare, fesierilor, brațelor etc.

Fesierii și abductorii sunt grupe importante pentru un aspect estetic al trupului tău. Se numără printre cele mai lucrate grupe la clasele de fitness pentru femei. Însa, e important de precizat că acești mușchi te vor ajuta și în alte aspecte. Fesierii puternici vor ajuta la susținerea trunchiului și îți vor îmbunătăți forța și echilibrul. Mai mult, au un rol important în mers și alergare, ajutându-te astfel în activitățile de zi cu zi.

Descoperă un program simplu și eficient pentru fesieri și mușchii abductori alături de Florin Prodana, instructor de aerobic și fitness. Poți executa exercițiile odată cu Florin sau te poți inspira pentru a-ți crea propriul program de antrenament. 3, 2, 1 Start!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate