Antrenament eficient pentru brațe și partea superioară a corpului

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

O ținută estetică implică tonifierea întregii musculaturi. Pentru un aspect fizic plăcut, dar și pentru a fi în formă, e nevoie să lucrezi și brațele (bicepsul și tricepsul), dar și mușchii din partea superioară a corpului (umerii, pectoralii).

Descoperă, alături de Florin Prodana, instructor de aerobic și fitness, un program scurt și intens, de tip circuit, eficient pentru brațe și partea superioară a corpului. Acesta include exerciții variate care stimulează cu succes întreaga musculatură vizată. Execută mișcările odată cu Florin sau inspiră-te pentru a-ți crea propriul program de antrenament. 3,2,1 Start!

 

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate