Antrenament cardio si exercitii pentru abdomen

Timp estimat de citire0 minute, 33 secunde

Antrenamentul cardio este o conditie esentiala pentru un fizic de invidiat. Exercitii cardio pot fi considerate atat cele specifice diverselor forme de aerobic, cat si alergatul sau alte sporturi care implica efortul fizic intens si cresterea ritmului cardiac).

Benficiile exercitiilor cardio sunt multiple, printre acestea numarandu-se arderea unui numar crescut de calorii in timp scurt, imbunatatirea sanatatii cardiovasculare, reducerea celulitei, imbunatatirea echilibrului etc.

Alaturi de exercitiile specifice, antrenamentul cardio poate ajuta si la reducerea stratului adipos de pe abdomen.

Antreneaza-te alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness. Urmareste cu atentie clipul si executa miscarile odata cu el. 3,2,1 Start!

Pentru mai multe clipuri viziteaza canalul nostru de You Tube!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate