Actiphedrine, un produs, patru acțiuni de slăbire

Timp estimat de citire:

0 minute, 50 secunde

Actiphedrine este un supliment alimentar pentru slăbit de înaltă calitate, creat de compania franceză 3Chenes Pharma. Conține numeroase extracte naturale, fiecare având efecte complexe în ceea ce privește arderea grăsimilor, instalarea senzației de sațietate sau prevenirea reteției hidrice.

De asemenea, colina și inozitolul sunt substanțe naturale potente cu rol hepatoprotector. Pentru a face misiunea pierderii în greutate mai ușoară, acest supliment alimentar conține și minerale și vitamine, care preîntâmpină carențele nutritive, mai ales atunci când asociezi și o dietă restrictivă caloric. Cele patru acțiuni specifice sunt: arderea grăsimilor excedentare, destocarea depozitelor adipoase, drenajul și efectul anticelulită.

Produsul conține: extract de ceai verde, ginseng, colină, extract de Griffonia, zinc, extract de Eleutherococcus, vitamina C, extract de cafea verde, extract de piper negru, extract de guarana, extract de mate, extract de Gymnema, extract de Garcinia, Inozitol, Vitamina B3, Vitamina B8, Crom, și magneziu.

Suplimentul alimentar Actiphedrine este disponibil în farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate