Program scurt pentru un abdomen definit

Timp estimat de citire0 minute, 42 secunde

Pentru multi, a avea un abdomen definit, ca in reclame, e un vis frumos si indepartat. Asta pentru ca grasimea abdominala este greu de mobilizat. Ca sa “dai jos burta” trebuie in primul rand sa pierzi in greutate, sa reduci tesutul adipos din tot corpul, pentru ca nu poti slabi doar intr-o singura zona.

Exercitiile specifice pentru abdomen, cum sunt cele prezentate in acest program, pot ajuta la tonifierea musculaturii abdomenului si, intr-o oarecare masura, si la reducerea tesutului adipos din aceasta zona. Descopera un antrenament simplu si distractiv alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness. Executa exercitiile odata cu el sau inspira-te pentru a-ti crea propriul program.

Vei incepe cu o incalzire generala, care are rolul de a pregati musculatura pentru efort, vei continua cu exercitiile propriu-zise si vei incheia cu o scurta sesiune de stretching.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Articole recomandate

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate