16.000 de carucioare asteapta sa fie castigate la Catena

Timp estimat de citire0 minute, 50 secunde

Dupa succesul de anul trecut al campaniei avand ca premii carucioare de cumparaturi, Catena dubleaza in aceasta primavara numarul premiilor! Astfel, 16.000 de carucioare asteapta sa fie castigate de clientii Catena!

Pentru a va inscrie in concurs si pentru a avea sansa de a fi unul dintre cei 16.000 de castigatori, trebuie sa achizitionati produse de minimum 20 lei din farmaciile Catena, si veti primi automat talonul de concurs. Completati respectivul talon si rupeti partea detasabila din dreapta (cu numar bon Catena), pe care o depuneti in urnele existente in farmaciile Catena. Pastrati bonul fiscal si cealalta parte detasabila a talonului completat, pentru validarea castigului. Puteti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 16.000 de carucioare pentru cumparaturi oferite de Catena.

Fiecare achizitie de minimum 20 de lei din farmaciile Catena inseamna un nou talon de participare la concurs si o sansa in plus de a castiga un premiu. Campania dureaza pana pe 10 mai, urmand ca, la sfarsitul acesteia, sa fie desemnati castigatorii prin trageri la sorti, organizate in farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate