Vrei sa slabesti? Trezeste-te devreme!

Timp estimat de citire:

0 minute, 48 secunde

Cine se trezeste devreme, departe ajunge, spune un vechi proverb romanesc ce pare a fi confirmat de cel mai nou studiu al Universitatii londoneze Roehampton. Daca vrei sa ajungi departe in procesul tau de slabire si tonifiere a corpului, trezeste-te devreme si fii cat mai activ!

Cercetatorii din Londra au intervievat 1.068 de adulti cu privire la obiceiurile lor legate de somn si sanatate, ajungand la concluzia ca persoanele matinale se dau jos din pat la pana la ora 6:58, iar cele cu tendina de a sta treze pana noaptea tarziu se trezesc in jurul orei 8:54 (in medie). Chiar daca in weekend ambele grupuri de persoane obisnuiesc sa doarma mai mult, cele matinale se trezesc in jurul orei 7:47, iar cele nocturne in jurul orei 10:09.
La conferinta Societatii Britanice de Psihologie, autorul studiului a declarat: “Exista persoane matinale si nocturne, iar cele matinale tind sa fie mai sanatoase, mai fericite si, in plus, au un indice de masa corporala mai mic.”

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate