Transmaraton 2012, prima competitie de alergare pe Transfagarasan

Timp estimat de citire1 minut, 1 secunda

Sambata, 9 iunie 2012, va avea loc prima competitie de alergare desfasurata pe “cel mai frumos drum din lume” – Transfagarasan.

Competitia UniCredit Leasing Transmaraton va include 2 distante, la alegere: un semimaraton (21 de kilometri) si un ultra maraton cu distanta de 70 de kilometri. Startul ambelor curse va fi dat din zona Balea Cascada, iar finish-ul va fi la cabana Capra, respectiv Barajul Vidraru. Numarul de locuri este limitat la 100 pentru semimaraton si 10 pentru ultra maraton. Evenimentul este organizat de Ro Club Maraton, cel mai mare club al alergatorilor amatori din Romania si are ca principal obiectiv strangerea de fonduri pentru Hospice Casa Sperantei si ViitorPlusasociatia pentru dezvoltare durabila.

Prin ce se deosebeste acest eveniment de alte competitii de alergare autohtone:

  • Este prima competitie de tip “hibrid”, o combinatie intre alergatul pe sosea si maratoanele montane.
  • Traseul celor doua curse traverseaza cel mai lung tunel rutier din Romania (887 m).
  • Locurile vor fi repartizate exclusiv prin tragere la sorti sau prin asumarea strangerii unei sume minime pentru fundatii. In acest sens, fiecare participant va avea o pagina pe site-ul evenimentului, in care sustinatorii pot dona si trimite alergatorului un mesaj de incurajare.

 

Inscrierile se fac pe site-ul http://www.transmaraton.org/ .

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate