Sos salsa făcut în casă

Timp estimat de citire0 minute, 37 secunde

Filmul nu are farmec dacă nu-l vezi cu o porție de nachos în brate, pe care să-i înmoi pe rând într-un sos salsa picant. Sa facem nachos în casă este aproape imposibil, însă nu la fel de complicat este să facem un sos salsa, delicios și sănătos.

Pentru sosul salsa aveți nevoie de roșii, ceapă, usturoi, pătrunjel, ardei iute, puțină lămâie, sare și piper. Toate aceste ingrediente se toacă mărunt și se pun într-un chopper. Lămâia se aduce la stadiu de suc și se adaugă peste legume, înainte ca acestea să fie omogenizate.

La final puneți sare și piper după gust și sosul salsa este gata de film.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate