Program scurt pentru brate

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

Antrenamentul pentru brate este favoritul multor pasionati de fitness. Un brat frumos, cu musculatura definita este, desigur, un atu important pentru un fizic armonios. Acest program se focuseaza pe tonifierea musculaturii bicepsului, tricepsului si umarului, toate aceste grupe fiind esentiale pentru brate tonifiate.

Descopera un program simplu si eficient pentru tonifierea bratelor alaturi de Florin Prodana, instructor da aerobic si fitness. Antreneaza-te odata cu el sau inspira-te pentru a-ti crea propriul program de antrenament pentru brate definite. Ai nevoie doar de o simpla pereche de gantere.

Vei incepe cu o scurta incalzire generala care are rolul de a pregati corpul pentru efort, va urma antrenamentul propriu-zis si la, la final, vei incheia cu o sesiune de stretching. 3,2,1 Start!

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate