Antrenament complet pentru acasa #2

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

Stii deja ca beneficiile exercitiilor fizice practicate constant sunt de necontestat: pierderea kilogramelor excedentare, o sanatate mai buna si un psihic echilibrat. Daca nu ai timpul necesar sau disponibilitatea de a merge la o sala de fitness, iti venim in ajutor si iti spunem ca te poti antrena si acasa.

Florin Prodana, antrenor de aerobic si fitness, iti prezinta un program de exercitii care se realizeaza in special cu ajutorul greutatii propriului corp. Nu iti ramane decat sa incerci si vei avea parte de un antrenament care angreneaza intreaga musculatura. 3,2,1 Start!

Vei avea de facut o scurta incalzire care are rolul de a pregati musculatura pentru antrenament. Urmeaza antrenamentul propriu-zis si, la final, cateva exercitii de relaxare.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate