(P) Obegrass, acum cu 40% reducere! Soluția naturală optimă de protecție digestivă pentru o imunitate crescută

Timp estimat de citire2 minute, 10 secunde

Imunitatea precară crește riscul de infecții. Oboseala cronică, tulburările de tranzit, fluctuațiile în greutate sunt doar câteva din semnele unei imunități scăzute, creând un cerc vicios în care crește semnificativ riscul îmbolnăvirilor.

Care este soluția pentru buna funcționare a sistemului digestiv?

Cel mai ușor și rapid mod de a preveni dezechilibrele sistemului digestiv este printr-o alimentație echilibrată, cu evitarea excesului de grăsimi și dulciuri concentrate, cu aport de fibre și antioxidanți. În această perioadă de incertitudini, este foarte important să susținem disciplina alimentară și cu un control al stresului, prin încercarea de a reduce expunerea la stimuli negativi, și, nu în ultimul rând, să evităm consumul nejustificat de antibiotice, de care se face abuz uneori.

Soluția optimă pentru buna funcționare și protecția sistemului digestiv constă în asocierea naturală de fibre și antioxidanți. Prin administrarea Obegrass, beneficiem atât de reglarea tranzitului, de reducerea, chiar eliminarea proceselor de putrefacție (așa-ziselor toxine), cât mai ales de refacerea și menținerea unei flore intestinale optime și implicit de creșterea imunității organismului.

Obegrass, protecție digestivă pentru o imunitate crescută!

Obegrass, asocierea unică de antioxidanți și fibre cu rol prebiotic, susține sistemul digestiv protejând microbiota printr-o triplă acțiune: vitamina C și resveratrolul cresc imunitatea, complexul de fibre (fructo-oligo-zaharide și chitosan) ajută la echilibrarea florei intestinale și reglarea tranzitului!

Complexul de fibre cu rol prebiotic, potențat de antioxidanți ajută la creșterea capacității de adaptare și a imunității prin stimularea selectivă a creșterii și activității bifidobacteriilor de la nivelul colonului, asigurând totodată și creșterea absorbției calciului!

În plus, prin ingredientele sale naturale, Obegrass poate fi administrat în cure prelungite atât preventiv (în cazul folosirii antibioticelor sau predispoziției la tulburări de tranzit, creșteri în greutate, oboseala cronică), cât și adjuvant la terapiile medicamentoase (reducerea consumului de laxative, boli cronice, etc). Nu are efecte secundare, reacții adverse sau interacțiuni medicamentoase.

Cum îl administrăm? 1 pliculeț cu 10 minute înainte de masă, dizolvat într-un pahar cu apă

Când putem beneficia de Obegrass? Atunci când trecem prin perioade stresante, avem tulburări de tranzit sau avem fluctuații în greutate, când suferim de oboseală cronică, când suntem sub tratament cu antibiotice sau pur și simplu vrem să avem grijă de sistemul nostru digestiv și implicit de sănătatea florei intestinale.

Ofertă disponibilă în farmaciile Catena, în limita stocului disponibil, în perioada 1.06.2020-31.07.2020. 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate