Aminoacizii sunt substante organice care formeaza proteinele, acestea facand parte din compozitia muschiului, alaturi de glicogen, glucoza, saruri si ..
Fiecare tara are o anumita traditie culinara a dulciurilor, dar si a prepararii acestora. Desi retetele au fost preluate de cofetarii din toata lu..
Ce te-ar racori intr-o dupa-amiaza caniculara? O bere rece ca gheata ar fi raspunsul a mai mult de 50% dintre barbati. In Romania, consumul de bere es..
Cand soarele dogoritor te toropeste, cand vantul lenes refuza sa iti mai mangaie corpul insetat de racoare, cand gandul iti zboara la atingerea placut..
Scoala a inceput, si multe mamici isi fac probleme cu privire la nutritia sanatoasa a copilului lor. Un scolar corect hranit va da randament maxim la ..
Noi cercetari au demonstrat ca placerea pentru gustul dulce este transmisa filogenetic, ceea ce, teoretic, face zadarnice incercarile parintilor de a ..
Rambutanul este un fruct originar din Malaezia a carui coaja este acoperita de spini moi, ceea ce il face sa semene cu un arici. Este unul din fructel..
Este toamna si cei mai multi dintre noi asociaza acest anotimp cu abundenta: ardei grasi de diferite marimi si culori, gogosari, munti de verze, rosii..