Michelle Pfeiffer arată fabulous la 62 de ani – a dezvăluit recent secretele ei

Timp estimat de citire:

2 minute, 15 secunde

Vedeta, căsătorită cu producătorul David E. Kelly de 26 de ani spunea în trecut: “Este simplu! Mănâncă bine, antrenează-te și dormi mult”, dar stilul de viață sănătos al vedetei de la Hollywood, în vârstă de 62 de ani, include în prezent o dietă interesantă, dar și un obicei special, acela de a se trezi foarte devreme.  

Actrița din celebrul film cu gangsteri Scarface a fost adepta dietei vegane timp de mulți ani și a explicat motivele pentru care a optat pentru dieta pe bază de plante: „Îmi place dieta vegană pentru că iubesc carbohidrații”, a spus ea într-un interviu mai vechi. “A mânca acest tip de mâncare este mult mai sănătos și eviți o mulțime de toxine care ar putea îmbătrâni pielea și corpul tău. Am observat diferențe în sănătatea pielii la puțin timp după ce am devenit vegnă.” Dar Michelle a dezvăluit recent că a schimbat dieta vegană cu dieta Paleo.  

Dieta Paleo by Michelle Pfeiffer  

Dieta lui Michelle în prezent conține multă carne slabă, fructe, pește, legume, nuci și semințe. Se spune că acest regim popular oglindește alimentația din era paleolitică și este adesea denumit dieta Caveman. Dieta nu conține deloc alimente procesate, cereale, leguminoase și lactate. Vedeta obișnuiește să bea multă apă, evită cu desăvârșire băuturile dulci și este fană a ceaiului Matcha, o băutură cu un efect antioxidant deosebit.  

Sportul e nelipsit  

Pentru marea actriță sportul este o constantă, antrenându-se aproape zilnic pentru a-și menține corpul tonifiat. Obișnuiește să alerge zilnic câte 7 kilometri și petrece mult timp în sala de gimnastică de acasă. Îi plac foarte mult antrenamentele pe banda de alergare, dar practică și Pilates ori yoga.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just got my cast off and was so happy I had a dance party with my treadmill. 🙏

O postare distribuită de Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) pe

Un alt truc pentru a-și menține tonusul este trezitul foarte de dimineață, chiar și la ora 3. Bineînțeles se și culcă foarte devreme.  

Nu a avut mereu un stil de viață sănătos

Michelle nu a fost cu siguranță o fanatică a unui stil de viață sănătos toată viața. De fapt, în primii ani ai carierei se considera vicioasă. „Nu am dus întotdeauna o viață sănătoasă”, a spus ea pentru Ladies Home Journal. “Când aveam 20 de ani, fumam două pachete de țigări pe zi. Funcționam pe Marlboro Lights și Coca-Cola.”

Sursa: hellomagazine.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate