Masca Apple, inovativă, dar doar pentru angajați

Timp estimat de citire:

1 minut, 18 secunde

Compania Apple este recunoscută pentru design-urile sale inovatoare și pentru produsele care impun standarde. Deci, era de așteptat ca Apple să dezvolte propria versiune a unui produs pe care oamenii din lumea întreagă îl folosesc zilnic în prezent: masca de față.

Măștile faciale personalizate sunt destinate angajaților Apple din retail și corporație pentru a preveni răspândirea Covid-19, a confirmat Apple pentru postul american Bloomberg. Măștile au fost concepute și dezvoltate de echipele de inginerie și design industrial de la Apple, aceleași care dezvoltă dispozitive precum iPhone și iPad. Comparativ cu măștile obișnuite, cele de la Apple sunt mai complexe, ele având lamele și sub bărbie, pentru a preveni eliminarea particulelor. Totodată au și un elastic suplimentar, care unește la spate cele două bucle din jurul urechilor, pentru a fixa mai bine masca.  


Masca Apple este realizată din trei straturi dintr-un material gros care poate fi spălat. Apple a declarat pentru Bloomberg că au cercetat și testat materiale eficiente care nu ar pune mai multă presiune pe lanțul de aprovizionare pentru echipamentele de protecție individuală. Dar nu este clar ce material a fost folosit pentru a crea filtrele pentru masca Apple. Măștile sunt refolosibile, dar doar de cinci ori, timp de 8 ore.  Din păcate, pentru fanii Apple cărora le place să cumpere primii produse noi, este posibil ca masca să nu fie disponibilă pentru cumpărare de către consumatori. Apple a distribuit măștile angajaților în septembrie, a raportat

Bloomberg. Sursa: cnbc.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate