Jack Nicholson, in forma si la 70 de ani

Timp estimat de citire1 minut, 10 secunde

De-a lungul timpului scena Hollywood-ului a fost invadata de o multime de vedete, multe dintre acestea impresionand prin talent, aspect fizic si stil de viata. Printre starurile ce s-au bucurat intotdeauna de un succes enorm se numara si Jack Nicholson, care ne-a demonstrat, in timp, ca este un alt tip de vedeta – rebel, provocator si nonconformist.Actorul se afla la o varsta destul de inaintata, implinind 70 de ani luna trecuta, insa isi face mereu aparitia cu acelasi zambet ucigator, reusind sa-si mentina statutul de adevarata emblema a Hollywood-ului.

Jack Nicholson povesteste cu placere despre faptul ca adora baschetul, desi nu prea mai poate sa-l practice. Este un fan categoric al echipei Lakers si face orice pentru a fi prezent la fiecare meci al echipei. Ii place miscarea si crede ca acest sport este o modalitate buna de a te mentine in forma si de a avea succes. El aseamana baschetul cu vinul, afirmand ca ambele sunt diferite de la un sezon la altul.

Desi refuza sa-si vopseasca parul si sa slabeasca pentru a arata mai tanar, actorul recurge totusi la o alimentatie echilibrata, combinata cu usoare exercitii fizice. Nicholson a adoptat cu ceva timp in urma dieta Beverly Hills care, in combinatie cu sportul, i-au oferit rezultate vizibile si de lunga durata. Starul marturiseste ca miscarea este intotdeauna necesara, deoarece joaca un rol important pentru minte si pentru sanatatea organismului.
 

Andreea Clucerescu


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate