Ingrid Ispas: De la PR si Social Media la Pilates

Timp estimat de citire1 minut, 56 secunde

Ingrid Ispas are 26 de ani si a lucrat în PR si jurnalism, iar ulterior a facut un switch la 180 de grade in cariera. A ales sa devina instructor de Pilates. Pentru asta a urmat cursurile de Pilates de la Balanced Body, sub indrumarea lui Réka Berszán-Márkos, iar in prezent continua sa se specializeaze. Atunci cand nu se afla la sala, ii place sa asculte muzica si sa mearga la festivaluri. Iar in putinul timp liber care ii mai ramane lucreaza la un proiect de poezii.

“De poezii m-am apucat ca un fel de terapie, ca un mod de a ma cunoaste mai bine. Mai pictez uneori, tot in scop terapeutic. De-a lungul timpului, am invatat ca cel mai important este sa te cunosti pe tine. Prin culori, sunete, experiente sau oamenii din jur.”

Slab sau Gras: Buna, Ingrid. Stiu ca ai fost blogger de lifestyle. Cum ai ajuns instructor de Pilates?

Asa este, am avut un blog de fashion si lifestyle, care a fost proiectul meu de suflet o lunga perioada. L-am relansat, de data asta sub numele meu, si va reuni toate lucrurile care imi plac. Pilates-ul a aparut in viata mea in 2015, printr-o intamplare frumoasa. Claudia Buleandra, cu care am fost colega de facultate, stia de existenta blogului si m-a invitat sa incerc Pilates. New Age Pilates, studioul unde lucrez acum, a fost visul devenit realitate al mamei ei. Iar eu am devenit, usor, usor, parte din familie.

Prin Pilates mi s-au ameliorat problemele coloanei vertebrale, mi s-a imbunatatit postura si am gasit o disciplina care m-a facut sa imi constientizez corpul si sa gasesc echilibrul in sintagma body-mind-spirit. In 2017, am avut un moment in care am simtit nevoia unei schimbari in viata mea, asa ca am facut primul curs de Pilates. Si de atunci invat in fiecare zi lucruri noi despre corpul meu si ce inseamna sa iti depasesti limitele.

Slab sau Gras: O Intrebare de o 100 de puncte. Pot face si barbatii Pilates?

Desigur. Si nu, nu trebuie sa poarte colanti! Musculatura se alungeste frumos, se corecteaza postura si invata sa fie mai prezenti, mai constienti si sa aiba mai multa rabdare cu ei si cu corpul lor. Chiar eu am printre clienti si barbati, majoritatea din zona de IT, care vin cu probleme de spate sau pentru corectia posturii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate