Halle Berry și alimentul ei preferat pentru micul dejun

Timp estimat de citire:

1 minut, 15 secunde

De foarte mulți ani, Halle Berry a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Actrița câștigătoare de Oscar a fost desemnată „Cea mai sexy femeie în viață” de mai multe ori.

Halle se antrenează frecvent și urmează o dietă strictă care îi permite să-și mențină o siluetă uimitoare la vârsta de 54 de ani. În ultima vreme, actrița a dezvăluit câteva dintre secretele stilului ei de viață pe Instagram. Recent a împărtășit detalii despre micul dejun preferat, ea fiind o adeptă a regimului Keto, pe care îl urmează de mulți ani. Dieta Keto cu conținut scăzut de carbohidrați și bogată în grăsimi sănătoase și proteine a devenit din ce în ce mai populară.

În timpul unui live pe Instagram cu antrenorul ei, a vorbit despre micul dejun preferat pentru dieta Keto. „Cred că avem același mic dejun: îmi plac albușurile de ou cu avocado”, i-a spus ea antrenorului. Ea a dezvăluit că a dus lucrurile cu un pas mai departe, gătind ouăle în ulei de avocado. 

Halle Berry a jucat de-a lungul timpului într-o serie de filme de succes, printre care X-Men, Die Another Day sau John Wick: Chapter 3.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Fitness Friday! #PHITTalks is finally back, and @peterleethomas and I are answering all your diet & nutrition questions. Enjoy!! ♥️

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry) pe

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate