Festivalul Brazilor de Craciun: Catena, alaturi de Salvati Copiii, in lupta impotriva abandonului scolar

Timp estimat de citire:

2 minute, 8 secunde

A 16-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment organizat de „Salvati Copiii” Romania cu scopul de a sprijini copiii saraci, aflati in risc de abandon scolar, a avut loc joi seara, 8 decembrie, la Stejarii Country Club. Gala a fost onorata de prezenta a peste 300 de personalitati din mediul de afaceri, media, cultura si sport.

14 brazi din cei 27 prezenti in cadrul Festivalului au fost licitati in scop caritabil. Bradul realizat de celebrul creator de moda Catalin Botezatu & Scoala Metropolitana ARC a fost achizitionat pentru suma de 127.500 euro, reprezentand un record in istoria celor 16 editii ale evenimentului. Acesta a fost licitat de Catena, prin intermediul doamnei Anca Vlad, presedintele Fildas-Catena Grup, iar Catena s-a numarat printre principalii sponsori ai festivalului.

„Bradul pe care l-am conceput pentru aceasta seara de magie este unul care ne arata copilaria asa cum trebuie ea sa fie pentru fiecare copil: una a povestilor, a sinceritatii, a iubirii. Ma bucur enorm ca magia bradului va ajunge acolo unde trebuie, la copiii care au nevoie”, a declarat designerul Catalin Botezatu cu aceasta ocazie.

Editia care a strans cea mai mare suma: 520.000 de euro

Catalin Botezatu alaturi de superba sa creatie

De altfel, editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun a stabilit un record, in urma licitarii brazilor, din biletele de tombola si din sponsorizari fiind stransi 520.000 de euro pentru combaterea abandonului scolar. Suma obtinuta este dubla fata de cea colectata in anul precedent, cand s-a reusit strangerea sumei de 250.000 euro, care a fost directionata catre educatia a 2.560 de copii.

In primele 15 editii, Salvati Copiii a strans prin intermediul Festivalului Brazilor de Craciun aproximativ 3.3 milioane de euro, bani care au sprijinit integrarea educationala pentru 25.685 de copii, prin programele educationale Gradinite Estivale, A Doua Sansa si Scoala dupa Scoala.

Cei 27 de braduti au fost creati de urmatorii designeri: Doina Levintza, Stephan Pelger, in colaborare cu Club Med, Catalin Botezatu & Scoala Metropolitana ARC, Irina Neacsu, Omid Ghannadi, in colaborare cu Dragos Bucur & Sofia Bucur, Anca Lungu (Printesa Polonic), MATIUS Studio, cu sprijinul Philips Lighting Romania, Cosmin Florea & Cornel Ilie, Malvina Cservenschi, Coca Zaboloteanu & Krautz Production, Dorin Negrau – Rotary Club Bucuresti Cismigiu, Roman Octavian, Creativ Interior, sustinut de Fabrica de Profile, Irina Marinescu & Madeleine Artisan Jeweler, Catalin Valean, Dhaniel Nora & Sephora, Mirela Bucovicean & Molecule F & arhitect Raluca Lazar, Andra Andreescu & Patchouli Flowers, Andreea Constantin (Rhea Costa), Mihaela Glavan, Phenomena & Piatraonline, Cristina Vasiliu & Denis Predescu, cu sprijinul Braiconf, Alexandru, Maison DADOO, cu sprijinul Sport/Couture, Zenya Atelier & Joomay by Carmen Vornicelu, Iza Van Dee, Rita Muresan, Iris Serban, Stefania Mircea & Salvati Copiii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate