Drew Barrymore nu mai e vegetariana, de dragul iubitului

Timp estimat de citire0 minute, 48 secunde

Dupa ce a fost adepta vegetarianismului timp de 10 ani, se pare ca iubirea a facut-o pe Drew Barrymore sa renunte la stilul ei de viata pentru iubitul ei, Will Kopelman. In ultimul deceniu, actrita nu a mancat niciun produs de origine animal si a fost purtator de cuvant al PETA, organizatia de protective a animalelor.

Conform unor surse citate de publicatia online stuff.co.nz, mancarea preferata a iubitului ei este compusa din carne si cartofi, iar, cum lui Drew ii place foarte mult sa gateasca pentru el, a facut un compromis destul de mare si a renuntat la vegetarianism de dragul lui Will. Cei doi au o relatie de un an de zile, iar Drew Barrymore simte ca el estealesul, sustin aceleasi surse.

Asa o fi, insa de la a scanda “Carnea este crima!” pana la a consuma zilnic preparate care contin acest aliment pe care Drew il ura pana acum este o cale lunga, am spune noi.

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate