Chef Catalin Scarlatescu: „De cand am slabit, ma simt ca la 17 ani”

Timp estimat de citire1 minut, 33 secunde

Catalin Scarlatescu, unul dintre cei trei jurati ai emisiunii „Chefi la cutite”, este omul care s-a „nascut in bucatarie” si care are in spate o experienta de peste 20 de ani, devenind vedeta TV de astazi.

Cel mai dur jurat si, totodata, cel mai iubit, a acceptat provocarea noastra de a-si deschide sufletul intr-un interviu acordat in exclusivitate, demonstrand ca este un barbat sensibil, puternic si motivat, pentru care dragostea, munca si perseverenta sunt esenta vietii. Afla mai multe despre super-cheful de la Antena 1 dintr-un interviu special.

Slab sau Gras: Cum au fost inceputurile acestei cariere? Ce iti amintesti despre primul contact cu aceasta lume?

Catalin Scarlatescu: Lumea bucatariei este fascinanta, insa pe cat e de frumoasa, pe atat e de grea. Imi aduc aminte ca am muncit extrem de mult pana sa ajung aici, au existat multe zile de lucru fara concediu si multe weekenduri petrecute doar la bancul de lucru.

Care a fost primul preparat gatit de tine?

Am pregatit atat de multe preparate si am experimentat atat de multe bucatarii, incat nu pot sa-mi amintesc unul exact. Stiu doar ca prin clasa a III-a sau a IV-a am pregatit o mancare de cartofi cu bunica mea la telefon, reteta ei proprie.

Care e cel mai bun sfat culinar pe care l-ai primit vreodata?

Sa muncesc, sa nu ma dau la o parte si sa aleg drumul mai dificil, pentru ca atunci te formezi si doar asa reusesti. Pana sa ajungi „chef” treci prin foarte multe, iar cand te-ai confruntat deja cu toate nu te mai incurca nimic!

De departe esti juratul cu cea mai mare priza in randul participantelor la „Chefi la cutite”, ai cele mai multe fane! Cum te simti fiind atat de apreciat de doamne?

Ma simt extraordinar. Pe langa faptul ca transformarea fizica ma face sa ma simt ca la 17 ani, sunt foarte magulit de aprecierile concurentelor.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate