Chapeau, Paul Georgescu! Sportivul a castigat Maratonul Lacului Zurich

Timp estimat de citire0 minute, 57 secunde

Sustinut de CATENA, inotatorul Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat inot Canalul Manecii, a adus acasa un nou trofeu. El a obtinut locul I la cea de-a 30-a editie a Maratonului acvatic al Lacului Zurich, SRI CHINMOY MARATHON-SCHWIMMEN 2017, considerata cea mai grea competitie de profil din lume.

Membru de onoare Catena Racing Team, fost campion la polo si multiplu campion la natatie, Paul Georgescu i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria „fara costum de neopren”. Astfel, Paul Georgescu a reusit sa inoate continuu, incurajat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, o distanta de 26,4 km, in 7 ore si 11 minute, cu aproape jumatate de ora mai rapid decat urmatorul clasat. In total, la concurs s-au inscris 91 de inotatori din 17 tari.

Pe 14 septembrie 2016, Paul Georgescu a realizat o performanta remarcabila: a strabatut inot 54 km in 13 ore si 36 de minute, reusind nu doar sa doboare recordul romanesc anterior de 14 ore si 32 de minute, ci sa si inregistreze cel mai bun timp al sezonului pe aceasta distanta.

Acum sportivul se pregateste de o noua mare provocare. Pe 15 octombrie 2017, el va participa la finala OCEANMAN (Benidorm, Spania).

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate