Calea spre perfectiune, la feminin

Timp estimat de citire2 minute, 1 secunda

Miercuri, 27 iunie, a avut loc evenimentul “Calea spre perfectiune, la feminin”, organizat de catre centrul-concept B.Energy Body & Mind Fitness, impreuna cu doctor Ovidiu Grecu, medic primar chirurgie plastica.

In cadrul evenimentului invitatii au aflat mai multe despre medicina estetica responsabila si despre principiile aplicarii acesteia. Introducerea a fost sustinuta de catre Brindusa Calin, manager B.Energy, care a prezentat cele patru mari directii abordate de sala-concept – motivational, nutritie, fitness, estetica.

Pentru a mentine tineretea si frumusetea trupului, apelam in mod obisnuit la diverse metode care includ un stil de viata sanatos, ce implica alimentatie corecta si practicarea regulata a sportului, dar si mici retusuri estetice, fie ca este vorba despre masaje pentru remodelare corporala, tratamente estetice sau servicii de manichiura-pedichiura si coafor. Cand simtim nevoia de mai mult, intra in actiune procedurile ce tin de medicina estetica.

Doctor Ovidiu Grecu, avand o experienta de 15 ani in domeniu, a vorbit despre fiecare pas premergator luarii deciziei de a actiona la nivel chirurgical din punct de vedere estetic. Totul incepe de la consultatia care face in sine parte din tratamentul chirurgical, deoarece trebuie stabilite si combatute, daca este cazul, de la inceput, convingerile existente de dinainte de intalnirea cu chirurgul plastician. Fie ca este vorba despre influenta mass-media ori imaginea creata despre chirurgia estetica in general, acesti factori pot determina dorinte si asteptari nerealiste. Explicarea si intelegerea principiilor si limitelor chirurgiei plastice au drept consecinta finala rezultatul dorit de catre toate partile implicate: pacientul multumit.

In cadrul evenimentului, doctor Ovidiu Grecu a mentionat si ingrijirea postoperatorie si mentinerea legaturii cu chirurgul plastician, pasi la fel de importanti pentru obtinerea rezultatului dorit de catre pacient.

Pentru a nu depasi limitele principiilor medicale si pentru a combate si pondera dorintele exagerate, sfatul chirurgului este “Pacientii trebuie sa aleaga sa pastreze linii elegante ale unui corp armonios.”

Experienta chirurgului si calitatea produselor folosite sunt foarte importante cand vine vorba despre orice interventie ce tine de medicina estetica. Doctor Grecu: “Interventia chirurgicala executata responsabil, arta chirurgiei estetice, este dezvaluita printr-un un rezultat natural si armonios cu restul corpului.”

La finalul evenimentului specialistii au raspuns la intrebarile invitatilor, imbinand sfaturile legate de nutritie – Bogdan Guinea (specialist nutritie B.Energy), de chirurgie estetica – doctor Ovidiu Grecu, si sport – Brindusa Calin si au fost acordate premii ce au constat in produse de ingrijire ale partenerului evenimentului, brandul de produse ingrijire a pielii Restylane.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate