Anda Adam are o clona celebra in Germania. E campioana la fitness si poarta costumele de baie lansate de vedeta din Romania

Timp estimat de citire:

1 minut, 35 secunde

Surpriza uluitoare pentru cantareata Anda Adam. Aceasta a descoperit ca are o sosie peste hotare. Este vorba de Valeria Ammirato, o tanara atragatoare din Germania, care a devenit campioana internationala la concursuri de fitness.

Asemanarea fizica dintre cele doua celebritati este izbitoare. Anda Adam a ramas fara cuvinte atunci cand a dat intamplator pe Instagram peste pozele nemtoaicei. Fanii artistei din Romania i-au scris Valeriei, trimitandu-i fotografii cu idolul lor, astfel ca tanara a aflat ca are, la randul ei, o sosie celebra in lumea muzicii si i-a scris Andei Adam pe Instagram, cu care de atunci pastreaza legatura prin intermediul retelei de socializare.

„Am vazut-o prima data pe Valeria pe Instagram si am crezut initial ca sunt eu in poza, doar ca nu reuseam sa inteleg cand anume am facut eu acea fotografie. Am fost atat de impresionata de asemanare incat am postat pe pagina ea fotografia ei si alta a mea in oglinda, etichetand-o. Astfel am ajuns sa vorbim prin mesaje si sa tinem legatura in continuare”, a precizat Anda Adam.

Colaborare „sexy” romano-germana

Valeria a felicitat-o pe artista noastra pentru colectia de costume de baie Adam & Eve Swimwear pe care a lansat-o la nivel international si a purtat recent unul din modelele create de Anda Adam. „Valeria a aflat de brandul meu de costume de baie, Adam & Eve Swimwear, si recent a purtat un model din colectia noua, negru, din doua piese, cu insetii metalice. Este unul din cele mai apreciate si mai cerute”, a precizat artista. Ea lansat brandul de costume de baie Adam & Eve Swimwear anul trecut, fiind un proiect pe care si-l dorea de mult timp si pe care l-a numit folosind numele ei de familie, Adam, si prescurtarea prenumelui fiicei sale, Evelin. Sub acest brand, solista a creat si a lansat costume de baie luxury, accesorizate manual, care in momentul de fata se distribuie in toata lumea.

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate