Alexandra Stan: „Ma antrenez in sala de fitness, dar practic si activitati in aer liber”

Timp estimat de citire1 minut, 33 secunde

Si-a lansat albumul de debut in 2011 (Saxobeats), iar single-ul Mr. Saxobeat de pe acelasi album a ajuns pe coloana sonora a serialului american Are you there, Chelsea?. De atunci si pana acum, Alexandra Stan a scos hit dupa hit si a cucerit nu doar Romania, ci si Asia. Boomul s-a produs in Japonia, acolo unde soundul si aparitiile artistei i-au cucerit pe tinerii adepti ai culturii manga. Este cameleonica si fiecare videoclip aduce ceva nou.

Alexandra a muncit mult si munceste in continuare. Pregateste cateva surprize de proportii pentru viitorul apropiat, printre care si o colaborare cu un artist din Mexic. Este adepta unui regim alimentar sanatos si face foarte mult sport, alegeri care se reflecta in imaginea ei… fresh!

Slab sau Gras: Piesele tale exprima optimism, pofta de viata, sunt piese pozitive. Te ghidezi si in viata dupa aceleasi principii?

Alexandra Stan: Daaa, ma bucur ca aceasta este impresia generala, pentru ca exact asa sunt si in viata personala. Ma consider un om „transparent”, imi place sa vorbesc despre trairile mele, sa ma destanui. Fac asta prin muzica mea si nu numai. Tocmai de aceea am lansat si site-ul alexandra-stan.com, un loc pentru ganduri, pareri, noutati.

Lansezi hit dupa hit si ai avut o multime de colaborari de-a lungul carierei. Se poate spune ca exista un secret al succesului?

Nu exista! Insa in ultimul timp mi-am dorit sa nu mai fiu „pe fuga”, sa nu mai lansez piese doar pentru ca trebuie sau pentru ca cineva considera ca un anumit moment ar fi momentul potrivit. Vreau sa simt tot ce fac, sa lansez doar atunci cand ma simt pregatita si sa nu mai fiu intr-o continua alergatura.

 „Nu am tinut niciodata nicio dieta drastica, dar am avut intotdeauna grija sa mananc la ore fixe, am renuntat la dulciuri si recunosc ca nu e chiar usor pentru ca imi plac foarte muuult.”

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate