Actrița Rebel Wilson aproape și-a atins scopul în ceea ce privește slăbirea

Timp estimat de citire:

1 minut, 9 secunde

Actrița, care și-a împărtășit călătoria de fitness pe social media, și-a pus la curent fanii duminică.

“O duminică plăcută tuturor! Ne pregătim pentru o săptămână grozavă înainte”, a scris actrița într-o descriere a unei fotografii ce o înfățișa într-o excursie pe munte. „Săptămâna aceasta am fost foarte ocupată, dar m-am trezit foarte devreme de trei ori (6 dimineața) și am făcut câte o drumeție… chiar am făcut și câteva sprinturi de 100 de metri pentru a-mi crește ritmul cardiac. M-am simțit mândră de mine și acum sunt la doar 3 kg distanță de greutatea pe care mi-o doresc!”

În ianuarie, vedeta din filmul „Pitch Perfect” a declarat pe contul ei de Instagram că 2020 va fi „Anul sănătății” pentru ea. De-a lungul lunilor de atunci, ea a împărtășit imagini și videoclipuri făcând diverse activități alături de antrenorul ei de fitness, Jono Castano. Duminică a postat un selfie care demonstrează că a pierdut în greutate foarte mult. “Numiți-mă Ami cea în formă” era descrierea imaginii.

Vezi această postare pe Instagram

Starting the week off right! Look out @chrishemsworth & @liamhemsworth 👀 Australia’s latest action hero is turning it up! 💪🏻

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson) pe

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate