Vernisajul “Poduri Europene 2012”, un eveniment de succes

Timp estimat de citire0 minute, 54 secunde

Vineri, pe data de 8 iunie, a avut loc vernisajul “Poduri Europene 2012”, organizat de Fundatia Fildas Art si sponsorizat de Farmaciile Catena.

Vernisajul a inceput la ora 18:00 si a fost prezentat de doamna Doina Pauleanu, critic de arta si director al Muzeului de Arta Constanta. Proiectul a urmarit cresterea interesului pentru creatiile de pictura si sculptura si sprijinirea cunoasterii acestora.

Expozitia care ramane deschisa pana pe data de 1 iulie cuprinde lucrari de pictura si sculptura realizate in tabara  internationala organizata, ca in fiecare an, la Eforie Sud si gazduita de Muzeul de Arta din Constanta. La editia de anul acesta au participat 19 artiste din Romania, Germania si Olanda: Karin Bohrmann-Roth, Karla  Kassenaar, Ellen  Geerts, Erika Sellmann-Busching,  Karin  Welke, Dany-Madlen Zarnescu, Coatu Maria-Tereza, Carmen Poenaru, Cristina Ciobanu,   Grapa Daniela, Drinceanu Gabriela, Alma Redlinger, Rodica Xenia Constantin, Geta Caragiu, Blendea Maria, Paula Vladescu, Angela Tomaselli, Carmen Tepsan, Viorica Iacob.    

Evenimentul a inregistrat un real succes iar Fundatia Fildas Art promite sa mai organizeze astfel de proiecte culturale.

 

Text: Ruxandra Raica

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate