Un gest simplu te ajuta sa slabesti! Afla despre ce e vorba

Timp estimat de citire:

0 minute, 57 secunde

O singura schimbare in dieta poate fi uneori de ajuns pentru a pierde in greutate. Exista alimente cu atat de multe calorii, incat, eliminate din meniul zilnic, iti vei schimba viata in bine si vei arata asa cum doresti.

Inlocuieste nelipsita doza de cola din meniul zilnic cu un pahar cu apa si corpul iti va multumi. Aceasta este concluzia unui nou studiu, care a constatat ca renuntarea la o singura bautura indulcita in favoarea apei scade riscul de obezitate si imbunatateste starea generala de sanatate. Oamenii de stiinta de la Universitatea de Stat si Institutul Politehnic Virginia, SUA, au analizat datele privind obiceiurile alimentare si starea de sanatate a aproximativ 20.000 de adulti si au stabilit ca acest simplu gest a redus procentajul total de calorii provenit din bauturi de la 17% la 11%, ceea ce se apropie de pragul 10%, indicat in recomandarile dietetice directoare pentru americani. Cercetatorii au mai observat ca schimbarea produsa a ameliorat cu 9-21% scorul Harvey-Bradshaw – utilizat in evaluarea pacientilor cu boli inflamatorii intestinale. Pornind de la aceste rezultate, autorii studiului considera ca inlocuirea bauturilor indulcite cu apa ar putea reduce prevalenta obezitatii in SUA cu pana la aproximativ 35%.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate