Sportul este esential pentru persoanele cu artrita

Timp estimat de citire0 minute, 28 secunde

Chiar daca tind sa evite sportul din cauza artritei, pacientii care se confrunta cu aceasta afectiune trebuie sa faca miscare pentru a scapa de dureri si a-si imbunatati conditia fizica.

Sportul aduce numeroase beneficii tuturor oamenilor si in special celor care au artrita: ne face mai optimisti, datorita eliberarii hormonilor antistres (endorfine), amelioreaza flexibilitatea incheieturilor si creste forta musculara. Pentru a alege cel mai bun program sportiv, apelati la sfatul unui medic sau al unui antrenor, care va poate recomanda formele de miscare potrivite, precum stretching, exercitii cu greutati pentru incepatori, gimnastica in apa sau yoga.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate