Slabiti si pastrati fermitatea pielii

Timp estimat de citire:

2 minute, 27 secunde

Cu ajutorul dietelor pierdeti din tesutul adipos, este bine, dar atentie la fermitatea pielii! Pentru a pastra elaticitatea pielii si dupa ce slabesti, se recomanda o dieta hiperproteica, combinata cu exercitiu fizic si tratamente specifice.

 

Corpul nostru este ceea ce mancam, dar din punct de vedere estetic, ne preocupam doar atunci cand apar kilogramele an plus, obezitatea, celulita sau atunci când tonicitatea pielii scade. Solutia? Sa aflam adevarata cauza a acestor probleme si sa o anlaturam treptat fara a recurge la solutii miraculoase, rapide, de moment, solutii cu efect de Cenusareasa. Cheia succesului unei diete nu consta doar an cantitatea de mâncare consumata si an tipul de substante nutritive. Pentru a slabi nu trebuie sa va transformati an niste martire. Este foarte indicat sa folositi un plan personalizat, care sa includa de la o analiza corporala pâna la un program de exercitii fizice. Nu trebuie pierdut din vedere nici realizarea unui plan estetic. O dieta buna trebuie sa aiba trei obiective: sa reduca surplusul de kilograme, sa tonifice musculatura si sa elimine celulita cu ajutorul unui tratament estetic si cu ajutorul unui plan de  exercitii fizice.

Exercitii recomandate
Obiectiv: pierderea grasimilor. Nu toate exercitiile fizice ard grasimile an aceeasi masura. Sporturile aerobice, acele care se bazeaza pe miscari rapide si constante, sunt perfecte pentru modelarea si antarirea muschilor si pentru arderea unei bune parti din grasimi. La pedale. Exercitiile lente sunt cheia perfecta pentru a ne lua ramas bun de la grasime. Se recomanda o jumatate de ora de mers pe bicicleta zilnic, an serii de cate 10 minute la viteza lenta. Este foarte important sa respectati seriile si sa faceti pauze scurte antre ele. La plimbare. In fiecare zi plimbati-va an aer liber timp de 30 de minute la o viteza constanta, alternând cu o viteza rapida, pentru a permite muschilor sa se contracte.

Vitamine pentru silueta ta
Complexele de vitamine sunt recomandate daca sunt luate dupa sfatul medicului si daca sunt relationate cu organismul pacientului. Un adolescent nu poate avea aceleasi nevoi de oligoelemente ca o femeie la menopauza. Multe persoane hotarasc sa ia, din proprie initiativa, vitamine. Este posibil sa nu fie utile si nici necesare. Este indicat sa aflati, cu ajutorul analizelor medicale, ce oligoelement, vitamina sau minerale va lipsesc. Dieteticienii recomanda preluarea vitaminelor an forma naturala, din fructe si legume. In orice caz, automedicatia nu este indicata. Dupa fiecare dieta este recomandat sa consultati din nou medicul pentru noi recomandari. Pe durata oricarei diete nu trebuie sa lipseasca apa. Cu cât este mai multa cu atât mai bine. Apa ajuta la eliminarea toxinelor, calmeaza anxietatea si „pacaleste” senzatia de foame.
Cinci mese pe zi. Ideal ar fi ca programul sa arate astfel: mic dejun, gustare, dejun, gustare, cina. Reducerea excesiv de severa a caloriilor poate duce la pierderea drastica a nivelelor de energie, la scaderea functionarii metabolismului. 

Ana Macovei

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. A**x**d** spune:

    Cum sa ajungi sa scrii articole si sa nu stapanesti reguli elementare, de genul ca "anainte" "anapoi" "an orice caz". Am ramas masca, rareori am mai intalnit, si de obicei la persoane care nu vorbesc nativ romana sau .. semi-analfabete.

Politica de confidentialitate