Seminar gratuit despre metodele moderne de tratament al infertilitatii

Timp estimat de citire1 minut, 54 secunde

Cuplurile care intampina probleme in obtinerea unei sarcini au ocazia sa participe gratuit la un seminar cu tema „Tratamentul modern al infertilitatii si factorii care influenteaza succesul procedurii de fertilizare”, organizat de Columna Medical Center, in data de 8 iunie 2019.

 Evenimentul va avea loc la Sheraton Bucharest Hotel, intre orele 9.30 – 13.00, si-i va reuni pe unii dintre cei mai experimentati specialisti din Romania in domeniul infertilitatii si al reproducerii umane asistate. Dr. Cezara Bucur, dr. Corina Manolea, dr. Lucia Luchian, dr. Cristina Constantinescu, dr. Andreea Veliscu, dr. Diana Cocei, biologul Monica Dascalescu si dr. Flavia Zant or oferi informatii medicale actuale, de interes privind cauzele specifice ce duc la infertilitate, diagnosticul și managementul modern al acestei afectiuni si vor incerca sa demonteze cele mai frecvente mituri legate de acest subiect.

 Printre subiectele de discutie abordate in cadrul evenimentului vor fi: cauzele infertilitatii; rezerva ovariana cantitativa si calitativa; indicatiile FIV/ICSI/biopsia de trofectoderm; fertilizarea in vitro – managementul modern, riscuri si mituri; factorii care influenteaza succesul procedurii de fertilizare si posibilitatile de testare preconceptie, preimplantationala si prenatala.

„Infertilitatea a devenit un fenomen tot mai complex in Romania, pentru ca, potrivit statisticilor, aproximativ unul din patru cupluri se confrunta cu probleme in conceperea unui copil. Pe de alta parte, fata de acum 20 sau chiar 10 ani, astazi cuplurile din tara noastra sunt mult mai informate asupra procedurilor pe care le au la dispozitie pentru a reusi sa aiba un copil. Tehnologia accesibila astazi le ofera mult mai multe sanse de a deveni parinti decat in trecut, iar numarul de medici specializati in medicina reproductiva este mai mare. Cu alte cuvinte, incidenta in crestere a infertilitatii a fost insotita de un progres al resurselor tehnice si umane capabile sa ofere solutii celor diagnosticati cu infertilitate”, spune dr. Diana Cocei, medic primar obstetrică-ginecologie si embriolog senior, Columna Medical Center.

Prezentarile vor fi urmate de o sesiune de Q&A, in cadrul careia specialistii vor raspunde tuturor intrebarilor participantilor.  La seminar sunt asteptate toate persoanele interesate.

In 2018, la Columna Medical Center au fost realizate peste 1600 de proceduri de reproducere umana asistata, in crestere cu 40% fata de anul anterior. Centrul a obtinut una dintre cele mai mari rate de succes FIV din tara – 55,17% in cadrul programelor finantate de autoritati, rezultate comparabile cu cele ale clinicilor de renume din Europa.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate