Salată de ton cu castravete și avocado

Timp estimat de citire1 minut, 4 secunde

Știm că mixul de ton cu avocado și castravete sună nemaipomenit. Dar adevărul esta că salata n-ar avea niciun farmec fără ceapa lăsată la înmuiat în oțetul balsamic.

Pentru preparare aveți nevoie de ton mărunțit, avocado, castravete, ceapă, măsline verzi, pătrunjel, ulei de măsline, oțet balsamic, sare și piper. Începeți prin a decoji și tăia ingredientele. Puneți ceapa mărunțită într-un bol, presărați puțină sare și turnați peste ea oțetul balsamic. Lăsați ceapa să absoarbă oțetul în timp ce preparați salata. După ce ați mărunțit pătrunjelul amestecați toate ingredientele într-un bol. Stoarceți lămâia peste amestec și condimentați după gust. Salata merge de minune cu pită caldă sau cu pâine prăjită.

Pentru confortul digestiv este bine să aveți în casă o cutie de Gastrocalmin. Gastrocalmin este un supliment alimentar sub formă de comprimate masticabile cu gust de Mentă, dedicat persoanelor cu sensibilitate digestivă. Este recomandat și în cazul stărilor provocate de creșterea acidității gastrice, dar și în urma exceselor alimentare. Pentru mai multe detalii accesați link-ul următor: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/gastrocalmin-naturalis-30-comprimate-masticabile 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate