Rihanna spulberă codurile în industria lenjeriei intime masculine și Internetul aprobă

Timp estimat de citire:

1 minut, 29 secunde

Pe podiumuri și în reclame, ne-am obișnuit să vedem întotdeauna modele cu siluete impecabile și corpuri sculptate. Ei bine, Rihanna a decis să schimbe aceste stereotipuri și a apelat la serviciile unui model cu forme generoase pentru a-și promova noua linie de lenjerie intimă pentru bărbați.

Știm deja despre Rihanna că este un arstist nonconformist, dar și o ferventă susținătoare a diversității. De curând, aceasta și-a prezentat a doua ediție a colecției sale de lenjerie Savage x Fenty. Dincolo de controversa legată de coloana sonoră, spectacolul a inclus și prima colecție de lenjerie intimă pentru bărbați creată în colaborare cu Christian Combs, 22 de ani, fiul cel mare al rapperului american Puff Daddy. Piesele au fost purtate de Steven G., un model supraponderal, al cărui corp este departe de standardele de frumusețe perpetuate de obicei de mărcile de lenjerie de corp pentru bărbați. Oamenii nu s-au abținut să aplaude această alegere, felicitând artista pentru curaj pe rețelele sociale.

„Are același corp ca mine”…

Pe Twitter, imaginile tânărului continuă să facă adevărate furori. „Bărbații robuști, la fel ca și femeile, sunt abia reprezentați, dar Rihanna tocmai a dovedit acest lucru este pe cale să se schimbe”, a scris un internaut, recunoscând importanța reprezentării tuturor tipurilor de corp. Alții au adus în discuție și  problema încrederii în sine: „Nu văzusem niciodată un model care să aibă același corp ca mine”, a comentat cineva. În final, un alt băbrat a concluzionat: „Ca persoană cu un „dad bod” (înțelegând corpul unui tătic, ușor rotunjit), mă bucură cu adevărat să văd asta”.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate