Pozele de pe Facebook te fac constient de greutatea ta

Timp estimat de citire:0 minute, 39 secunde

Cine crede ca Facebook e o pierdere de vreme nu are prea multa dreptate sau cel putin aceasta ar fi concluzia unui studiu realizat de Centrul pentru Tulburari de Alimentatie Sheppard Pratt. Mai bine de jumatate dintre persoanele care au participat la studiu au declarat ca pozele postate pe Facebook ii fac sa-si constientizeze greutatea si imaginea corporala.

Luna trecuta, 197 de barbati si 403 femei cu varste cuprinse intre 16 si 40 de ani au luat parte la acest studiu, ce avea ca scop examinarea modului in care mediile de socializare online influenteaza imaginea pe care o ai cu privire la propriul tau corp. 51% dintre respondenti au declarat ca se compara cu prietenii din lista de pe Facebook, iar pozele postate pe reteaua de socializare ii fac sa priveasca realist modul in care arata.

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate