Program pentru picioare, fesieri si abdomen

Timp estimat de citire:

0 minute, 30 secunde

Sezonul cald se apropie cu pasi repezi si vrei sa arati bine in costum de baie, asa ca am pregatit special pentru tine un program de antrenament focusat pe zonele “cu probleme”. Te invitam sa te antrenezi alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness. Vei avea numai de castigat!

Exercitiile sunt simple si eficiente, vei lucra doar cu greutatea propriului corp. In afara de sculptarea feselor si picioarelor, acest tip de antrenament are si un alt beneficiu important: consumul caloric este ridicat si, alaturi de o dieta sanatoasa, te poate ajuta in procesul pierderii in greutate. 3,2,1 Start!

 

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate