Omleta picanta invelita in tortilla

Timp estimat de citire0 minute, 57 secunde

Tortilla este un aliment specific bucatariei mexicane, dar care se consuma in intreaga America Latina. Are o forma circulara si poate fi preparata atat din porumb, cat si din faina de grau.

Populatia indigena din zona Mexicului consuma tortilla in loc de paine inca din anul 1500 inainte de Hristos.

In filmuletul de mai jos va propunem o reteta de omleta picanta, pe care in loc sa o consumam cu paine, o rulam in tortilla. In afara de gust, avantajul acestei retete este ca, fiind rulata, compozitia isi mentine temperatura pentru o perioada mai lunga si este mult mai usor de consumat.

Spre deosebire de lipia orientala, tortilla nu este la fel de rigida, rularea ei putand fi facuta fara a fi incalzita in prealabil la flacara. Sa nu uitam de faptul ca tortilla nu este doar gustoasa, ci si mult mai prietenoasa cu kilogramele. O portie contine doar 90 se calorii si este mult mai sanatoasa decat painea alba.

Pentru o digestie buna este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul:  https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate