Obsesia pentru fitness și dietă au îmbolnăvit-o pe Melanie C de la Spice Girls

Timp estimat de citire:

1 minut, 14 secunde

Melanie C a povestit recent că a avut probleme serioase de sănătate pe măsură ce faima trupei Spice Girls a crescut foarte mult și ea  s-a luptat să rămână slabă și în formă.

Vedeta pop, al cărei nume complet este Melanie Chisholm, a dezvăluit că a dezvoltat o tulburare de alimentație și o obsesie nesănătoasă pentru fitness, pe măsură ce a devenit o mare vedetă. Mel a mărturisit că începutul carierei sale a fost un moment foarte dificil pentru ea. Problemele sale de sănătate mintală și fizică de atunci i-au inspirat noua piesă, Who I Am.

„Începsem să fac mișcare obsesiv, încetasem să mănânc corect și mă simțeam foarte, foarte bolnavă”, a declarat vedeta pentru revista Stellar. A solicitat asistență medicală, iar medicul i-a spus atunci că în primul rând este necesar să trateze depresia. “Nu mă gândisem niciodată o secundă că aș putea fi deprimată”, a mai spus Mel C. Conștientizarea a ajutat-o ​​pe cântăreață să aibă parte de medicamentele și de ajutorul de care avea nevoie. “Am ajuns să-mi dau seama că nu ar trebui să regret nimic. Ar trebui să fiu mândră pentru că am supraviețuit și asta mă obligă să împărtășesc povestea mea oamenilor”, a spus ea, dezvăluind că s-a repus pe drumul cel bun cu ajutorul terapiei și acupuncturii.

Sursa: www.music-news.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate