Noi programe pline de energie la centrul-concept B.Energy

Timp estimat de citire:1 minut, 20 secunde

Centrul-concept B.Energy introduce noi programe de fitness si servicii de estetica, special gandite pentru sezonul de toamna-iarna.

Grila variata de programe de fitness este completata si de noile accesorii din sala. Chiar daca nu mai este vara, serile de dans raman in toi – s-au redeschis cluburile, iar programul de Latino Aerobic Dance te mentine in forma in timp ce te invata pasi de dans. Ai parte de distractie la superlativ alaturi de cel mai nou membru al echipei, columbianul Fabian Sanchez, care incinge atmosfera. Finalul fiecarei melodii latino se lasa cu aplauze, fiecare curs semanand cu un mic spectacol, in care personajul principal esti chiar tu, in timp ce lucrezi corpul si slabesti.

Incantatoarea Tania Bordianu conduce orele de fitness catre sculptarea fiecarei parti a trupului, dezvaluind fibra si un corp cu muschi tari, definiti, puternici si feminini, care mentin tineretea. Alex Matei prezinta programe cardio si de tonifiere plin de energie. Tot Alex este cel care sustine cursurile B.Energy Men Training, dedicate domnilor.

Marga Balan continua zen clasele de stretching, invatandu-ne cum sa respiram corect, cum sa zambim, sa fim frumoase, inalte, tinere si pline de iubire J, prin exercitii Pilates si de gimnastica yoga.

Brenda Calin (managerul salii-concept) preda Tae Bo, un program ce presupune miscari controlate, care ajuta la pierderea in greutate si care tonifica si definesc minunat trupul. Cu Ami Balan, instructor de Pilates si aerobic, sambetele incep relaxat, lin si cu energie pozitiva.

Cei care doresc sa experimenteze programele de fitness isi pot achizitiona un abonament cu intrari nelimitate la pretul de doar 89 lei, pana la jumatatea lunii noiembrie.

Raluca Baciu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate