Movial Plus, nutritia articulatiilor tale pentru o mobilitate optima

Timp estimat de citire2 minute, 12 secunde

S-a intiparit in constiinta colectiva conceptul de : „Suntem ceea ce mancam!”. Corect, insa ne punem oare si problema nutritiei articulatiilor noastre? Apelam la solutii medicale doar atunci cand durerea ne impiedica functionarea in parametri optimi si apreciem mobilitatea atunci cand incepem sa o pierdem treptat.

Pentru ca indiferent de ce pasiuni avem, mobilitatea este baza de pornire la satisfacerea acestora, focusul specialistilor pe partea de preventie a problemelor articulare a fost concretizat prin solutiile naturale de nutritie a articulatiilor. Este important sa intelegem ca sanatatea organismului nostru este strans corelata de functionalitatea fiecarui organ, iar articulatiile reprezinta structura corpului nostru care dicteaza gradul de mobilitate si implicit plaja de activitati pe care o putem defasura.

Lichidul sinovial – „cheia” in nutritia articulatiilor

Baza sistemului articular este lichidul sinovial. Vascozitatea si densitatatea acestui lichid determina mobilitatea articulara iar substantele care fac parte din structura aparatului articular sunt acidul hialuronic si colagenul. Specialistii spanioli au raspuns provocarii de a aduce aceste elemente impreuna intr-o forma biodisponibila care sa fie absorbita la nivel articular. Pentru a asigura eficienta acestei combinatii, atat de benefica articulatiilor, au folosit acele ingrediente naturale cum sunt:  acidului hialuronic cu greutate moleculara ridicata, colagenul hidrolizat de tip II impreuna cu extractul integral de rodie si vitamina C care sa potenteze efectele anti-inflamatoare si de stimulare a sintezei endogene a acidului hialuronic si a colagenului, contribuind la procesul de regenerare articulara.

Astfel, formula inovativa pe baza acid hialuronic cu greutate moleculara ridicata, colagenul hidrolizat de tip II, extractul integral de rodie si vitamina C se regaseste pe piata sub denumirea comerciala Movial Plus (patent Fluidart).

De ce avem nevoie de Movial Plus spre deosebire de alte produse dedicate articulatiilor?

  • Pentru ca aduce o combinatie unica de nutrienti pentru sanatatea articulatiilor prin care raspunsul privind reducerea durerii se inregistreaza intr-un timp foarte scurt (21 de zile conform studiilor clinice) iar procesul de regenerare articulara se produce prin cresterea vascozitatii si calitatii lichidului sinovial.
  • Pentru ca a fost testat de catre sportivii de performanta de la Atletico Madrid – medicul sportiv Jose M. Villaron dovedind eficacitatea si profilul de siguranta in administrare a produsului  Movial Plus – rezultatele fiind de reducerea durerilor articulare, imbunatatirea mobilitatii si cresterea performantelor sportive (implicit scaderea incidentei de accidentari din timpul pregatirilor sau al meciurilor).
  • Pentru ca are certificarea ANAD (Agentia Nationala Anti Doping) si a celorlalte institutii la nivel international.
  • Pentru ca este usor de administrat (1-2 capsule pe zi in cure de 3-6 luni in functie de gradul de degradare articulara si recomandarile medicilor).

Cine poate beneficia de Movial Plus?

  • Sedentari (tineri sau varstnici)
  • Sportivi (amatori sau de performanta)
  • Pacienti cu afectiuni articulare
  • Orice persoana care este predispusa uzurii articulare

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate