Minus 4 kilograme in doua saptamani. Motivul pentru care a tinut dieta Adrian Enache

Timp estimat de citire1 minut, 23 secunde

Cantaretul Adrian Enache si-a pus poftele-n cui si, timp de doua saptamani, a urmat un regim de slabire ca la carte. Totul pentru a fi in forma maxima pentru  filmarea unui spot Catena special de Craciun, care anunta un mega concurs cu premii ce constau in masini Dacia Logan.

Mai zvelt si mai sprinten, artistul a reusit sa-si surprinda fanii, dar si colegii de platou cu noua lui silueta. „Ma simt mult mai usor si mai plin de energie, chiar daca numarul de kilograme trimise la plimbare nu-i unul impresionant. Am dat jos putin peste 4 kilograme, dar pentru mine inseamna foarte mult. Incearca sa alergi carand un rucsac cu aceasta greutate in spate si vei intelege despre ce vorbesc”, a explicat Enache entuziasmat.

Fara zahar si produse fainoase

Vedeta ne-a povestit ca pentru a „imblanzi” cantarul a optat pentru o metoda de slabire sigura, atat in ceea ce priveste obtinerea rezultatelor, cat mai ales in ceea ce priveste sanatatea: „Nu m-am hazardat sa tin diete draconice, desi tentatia a fost mare. Imi plac mie provocarile de tot felul, dar cu sanatatea nu-mi permit sa ma joc. Am ales o cale cunoscuta si verificata”. El a precizat ca in cele doua saptamani de regim alimentar nu a pus deloc gura pe prajituri si alte produse de patiserie si panificatie. „Dieta mea a avut reguli putine, dar stricte. Am evitat fainoasele si tot ce contine zahar. De asemenea, am incercat sa nu intarzii prea mult mesele de seara si sa nu mai mananc nimic dupa ora 19:00. Pot parea niste lucruri banale si nesemnificative, dar iata ca functioneaza. Eu m-am convins!”, ne-a marturisit acesta.

Click aici pentru detaliile concursului Catena!

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate