Mentine sanatatea ochilor cu noile suplimente Vizual, din gama Doppelherz-aktiv

Timp estimat de citire1 minut, 1 secunda

Cu doar o capsula pe zi, puteti face invidioasa, pe timp de noapte, chiar si o pisica.

Vizual Extra – zi si noapte

Vitamina A, Zincul si extractul de afin din compozitia Doppelherz aktiv, Vizual Extra – zi si noapte, mentin starea de sanatate a ochilor si functiile vizuale optime, atat ziua, cat si noaptea.

Lucrul la calculator, privitul des la televizor, condusul autovehiculelor pe timp de noapte sunt activitati extrem de solicitante pentru ochi. Aportul de substante nutritive din Vizual Extra pastreaza acuitatea vizuala chiar si in zone cu luminozitate scazuta si protejeaza vederea .

Vizual Total – Omega 3 + Luteina

Nu e nevoie sa mai apelati la ceapa pentru a va umezi ochii. Doppelherz aktiv – Vizual Total contine o combinatie de substante protectoare ( acizi grasi Omega 3, Luteina, vitamine si minerale) care te ajuta sa combati senzatia de “ochi uscati” si sa mentii sanatatea retinei, cristalinului, a nervilor si vaselor de sange din ochi.

Vizual Total este recomandat in starile de oboseala oculara, purtatorior de lentile de contact, fumatorilor, persoanelor stresate si varstnicilor, diaabeticilor, conducatorilor auto si celor care folosesc intens calculatorul.

In plus, datorita compozitiei optime de Omega 3 si Luteina, produsul detine un rol important si in prevenirea degenerescentei maculare senile.  

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate