LYSI Natural, ulei din ficat de cod

Timp estimat de citire:0 minute, 28 secunde

Uleiul din ficat de cod Lysi este secretul longevitatii si vitalitatii islandezilor, acesta fiind benefic pentru creier, inima si oase!  Este o sursa ideala de vitamine D si A, care contribuie la dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor, dar mentin si  sanatatea ochilor. Are un gust excelent si ajuta la cresterea imunitatii, evitarea bolilor si metinerea sanatatii. Fiind o sursa buna de acizi grasi polinesaturati omega 3, uleiul din ficat de cod Lysi ajuta la prevenirea bolilor de inima, are efect antiinflamator, reduce amorteala si durerile incheieturilor, combate depresia, creste imunitatea si vitalitatea organismului!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate