Lectia de sport cu Anca Serea

Timp estimat de citire2 minute, 5 secunde

Cand am vazut-o la pupitrul jurnalului Focus Sport de la Prima TV, am recunoscut-o imediat! Anca Serea, frumoasa prezentatoare, este un fost model de renume ce a aparut pe numeroase coperti si a fost imaginea multor produse cosmetice. Asa ca am provocat-o la o lectie de sport virtuala. Eu una vreau sa-i aflu secretul siluetei perfecte. Tu nu?

Ca arata senzational, asta se observa cu ochiul liber, doar este fosta castigatoare a concursului „Elite Model Look Romania”! Dar hai sa-ti mai spun ceva: stiai ca Anca este mamica a doi copii superbi? Ei, tocmai d-asta m-am grabit sa-i aflu secretul. Ca sigur are unul! „Sportul are o importanta majora în viata mea, dar ma consider norocoasa si pentru ca am un metabolism care ma ajuta, plus ca am si grija tot timpul de alimentatia mea si a copiilor. În plus, merg la sala în mod regulat si fac masaj cand am timp”, ni s-a confesat Anca.

Anca Serea si sportul
Deci asta era, sportul! Dar cum, de care, am fost curioasa sa aflu cat mai multe detalii! „Exercitiile mele preferate sunt cele Pilates. Ajuta la mentinerea unei posturi corecte a trupului pe întreaga viata, la tonifierea musculaturii si astfel ajuta la pastrarea nealterata a starii generale de sanatate”. Anca ne-a mai dezvaluit ca banda de alergare este aparatul ei favorit din sala de sport si ca prefera activitatile indoor, dar ca nu refuza niciodata o plimbare cu bicicletele prin padure, alaturi de Sarah si David, o coborare cu schiurile sau o ora de înot.

Alimentatia, cel de-al doilea secret
Si pentru ca sportul si alimentatia sanatoasa fac pereche buna, Anca este deja adepta trendului bio: „De exemplu, ca sa am un abdomen perfect, pe langa exercitiile fizice, ma axez si pe o alimentatie adecvata. Evit prajelile, grasimile si, pe cat se poate, alimentele care contin multi carbohidrati. Aleg sa mananc bio, fara carne, pe care o înlocuiesc cu peste”.
Iar la final, dupa ce Anca ne-a spus tot ce face si cum îsi mentine silueta, am supus-o la un test fulger. E un fost model la pupitrul stirilor din sport de mai putin de 2 luni, asa ca am rugat-o sa ne numeasca, repede, un fotbalist celebru, un pilot de raliuri, un tenisman si un handbalist, toti romani. Si fara sa ezite, ne-a spus asa: „Gica Hagi, Titi Aur, Ilie Nastase si Cristian Gatu”.
Felicitari, Anca! Ne-ai cucerit iremediabil!

Diana Sorescu
Foto: Prima TV

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate