Începe Revvoluția kilogramelor

Timp estimat de citire1 minut, 31 secunde

“Devino ambasador al unui stil de viață sănătos” este invitația pe care cei de la Revvolution te provoacă să o accepți. Acum totul depinde doar de tine, să ocupi unul din cele 10 locuri disponibile pentru a deveni ambasador în cadrul programului Revvolutia kilogramelor! Lasă-te pe mâna specialiștilor Revvolution și uimește-ți toți prietenii cu transformarea ta!

Ca ambasador, vei avea acces la facilitățile programului Revvolution în prima ediție (care durează 4 săptămâni) în schimbul unui set de postări cu fotografii din meniurile pregătite de tine din planul alimentar primit; fotografii de la antrenamentele și seminariile Revvolution; fotografii before&after cu tine la începerea programului și la terminarea acestuia, plus un testimonial (text) cu impresiile și experiența ta în cadrul programului.

Pentru a accesa a doua ediție de program este necesar să slăbești minimum 3 kilograme de grăsime în prima ediție.

Pentru înscriere este necesar să trimiți un e-mail la adresa wewillchangeyou@revvolution.ro cu subiectul Revvolutia kilogramelor, care să cuprindă următoarele informații: vârsta, înălțimea, greutatea actuală, dacă ai probleme de sănătate care ar putea interfera cu planul alimentar sau cu programul de antrenamente, 2 fotografii cât mai clare cu tine (full body) + link-ul profilului tău de Facebook și un text de aproximativ 15 rânduri în care să ne descrii relația ta cu sportul, alimentația și slăbitul.

Perioada de înscrieri este 3-11 septembrie, iar persoanele selectate vor fi anunțate via e-mail până la data de 13 septembrie.

Profită de această șansă unică de a-ți schimba viața, devenind ambasador al unui stil de viață sănătos în cadrul programului Revvolution, cel mai complex și eficient program de antrenament și nutriție!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate