„HAPPY RUN – Race for the cure” ajunge la cea de-a cincea ediție

Timp estimat de citire2 minute, 28 secunde

Fundația Renașterea organizează cea de-a cincea ediție a „Happy Run – Race for the cure – România”, cel mai mare și cel mai de succes eveniment de informare și de strângere de fonduri pentru sănătatea femeii. Evenimentul, o sărbătoare a învingătoarelor în lupta cu cancerul și o acțiune de promovare a importanței prevenției, are loc în data de 29 septembrie 2019, în Parcul Regele Mihai (Herăstrău). Evenimentul va avea loc simultan în 16 orașe europene, devenind cea mai mare cursă internațională destinată promovării sănătății femeii și luptei împotriva cancerului de sân.

Desfășurată la nivel internațional, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1,6 milioane de participanți și reprezintă un prilej de a reaminti femeilor că cel mai bun tratament este prevenția, iar informarea corectă, sportul și optimismul sunt rețeta propriei sănătăți.

Misiunea Fundației Renașterea

Misiunea Fundației Renașterea este de a conștientiza populația în privința importanţei adoptării unui stil de viață sănătos și de promovare a educației pentru sănătate, de consolidare a responsabilităţii civice în România şi crearea de parteneriate.

Fundaţia RENAŞTEREA pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură a fost înfiinţată în anul 2001, aducând pentru prima dată în atenţia publicului din România o problemă cu implicaţii majore în viaţa femeilor: cancerul de sân. Autorităţile statului român au acordat Fundaţiei Renaşterea, în anul 2008, statutul de organizație de utilitate publică. Proiectele fundației au fost recunoscute atât pe plan național cât și internațional, astfel încât, în 2008, Fundația a fost premiată în cadrul Galei Societăţii Civile, iar în 2010, la Parlamentul European, i-a fost acordată distincţia „Pearl of Wisdom”. În 2014, în urma demersurilor făcute de Fundația Renașterea, Senatul Român a declarat 1 Octombrie – Zi Națională de luptă Împotriva Cancerului de San.

Înscrie-te în cursa caritabilă Happy Run-Race for the Cure și ajută-ne să le reamintim femeilor că primul pas către o viață sănătoasă este prevenția, iar informarea corectă, controalele medicale regulate, sportul și optimismul sunt rețeta sănătății. Numărul tău de concurs îți va oferi ție sau unei femei importante din viață ta, un discount de 20% la mamografia digitală sau cu tomosinteză, efectuată la Centrul Medical de Excelență Renașterea.

 Categorii cursă:

Alergare 5 km – competiție alergători / copii 10-14 ani

Alergare 1 km – competiție copii 5-10 ani, învingătoare în lupta cu cancerul

Fitness Walk 5 km – plimbare pentru persoane de toate vârstele

Fun Walk 1 km – plimbare

 Traseu

Start – Sosire: Parcul Herăstrau/Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Mareșal Prezan, Șoseaua Kiseleff, Piața Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.

Proiect susținut de CATENA (se pune sigla!!!)

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate