File de cod pe gratar pentru un pranz light

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Este felul ideal de mancare daca iti doresti un pranz light! Ai nevoie doar de 20 de minute, de 1 lingura de ulei de masline, 300g de file de cod, o rosie taiata si 100g de cascaval light.Pregateste cuptorul la 180grade. Incalzeste uleiul, asezoneaza pestele cu sare si piper negru si prajeste-l aproximav 2-3 minute.  Lasa codul in cuptor pentru inca 5 minute. Taie o rosie in felii si aseaza-le deasupra pestelui.  Incalzeste cascavalul impreuna cu vinul timp de cateva secunde. Aceasta combinatie aseaz-o peste rosii.  Mai lasa in cuptor timp de 10 minute pana cand prinde o culoare aurie. Pofta buna!

femalefirst.co.uk

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate