Exercitii super eficiente pentru un abdomen plat

Timp estimat de citire:

0 minute, 42 secunde

Abdomenul… misiune dificila ar spune cei mai multi dintre noi. Pentru ca in majoritatea cazurilor burtica pare imposibil de dat jos. Lucrurile nu stau tocmai asa. Ai nevoie de un program adecvat de nutritie si de exercitiile eficiente.  

Dada Iliescu preda clase de aerobic in cadrul Aviatiei Wellness Center din Bucuresti. Pentru ea, sportul este o pasiune, fiind instructor de 13 ani. Practica alergarea, participand la concursuri atat pe asfalt, cat si la maratoane montane. Iata ce exercitii pentru abdomen ne recomanda.

  1. Din pozitie initiala culcat dorsal, ridica umerii si capul de pe saltea si intinde bratele pe langa corp, cu mainile usor sub sezut si ridica ambele picioare la 90 de grade fata de sol. Din aceasta pozitie, ridica si coboara alternativ cate un picior, fara a atinge solul. Acest exercitiu lucreaza intregul abdomen, punand accent indeosebi pe partea inferioara. 4 seturi X 8 repetari.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate